8:41 am - Friday March 23, 2018

Aleanca Kuq e Zi solidarizohet me greven e minatoreve ne Bulqize

Përfaqësuesit e Aleancës Kuq e Zi qe mberriten te shtunen ne Bulqize thonë se pasuritë kombëtare po jepen me koncesion skllavërues dhe se Bulqiza është thesari i Shqipërisë.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply