8:07 pm - Wednesday March 21, 2018

Alenace e Grave KuqeZi ne Bulqize pran njerezve ne nevoje

Kryetarja e grave KuqeZi Florentia Xheka bashke me nje pjes tjeter te aktivisteve te aleances kane shperndare 6 ton ushqime ne qytetine Bulqizes. 20 familjeve me te varferave ju eshte trokutrur ne der dhe u eshte dorzuar nga ky staf 1 kuti vaj,1 thes 50 kg oriz, 1 thes kg mjell, si dhe fasule e makarona. pjesa tjeter ju eshte shperndar banorve te lagjeve te ndryshme./Bulqiza.Net/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply