8:46 am - Friday March 23, 2018

Bulqiza, ‘’Një ditë në qytetin e minatorëve’’

bulqizaNjë vit më parë qyteti i vogël i Bulqizës u identifikua si qyteti i vdekjes. Dhjetra minatorë protestuan për të drejtat e tyre e disa ndërruan jetë gjatë greveës më të madhe të mbajtur ndonjëherë nga minatorët e Minierës së Kromit. Por si shfaqet sot Bulqiza? Cila është ana tjetër e këtij qyteti? A bëjnë jetë sociale e kulturore bulqizakët? Gjithcka në reportazhin me titull ‘’Një ditë në qytetin e minatorëve’’. Zbuloni anën e panjohur të Bulqizës mes minierës së kromit dhe dëshirës për të jetuar. /Channel ONE/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply