6:17 pm - Saturday March 17, 2018

Bulqizë, aksident në minierë, në gjendje të rëndë minatori

Aksident në Bulqizë – Bëhet e ditur se sot është plagosur një minator në minierën e kromit të Bulqizës. Një masiv dheu është shkëputur duke zënë poshtë minatorin Sadik Shyti, 52 vjeç, i cili ishte duke punuar në një prej galerive të minierës.

Menjëherë minatori është dërguar me urgjencë në spitalin rajonal të Bulqizës dhe sipas mjekëve gjendja e tij shëndetësore është e rëndë.

Shiti pritet të dërgohet me helikopter drejt Spitalit Ushtarak në Tiranë për një ndihmë më të specializuar mjekësore.

Kushtet e këqija të punës në minierën e kromit në Bulqizë kanë shkaktuar shpeshherë aksidente që kanë çuar edhe në plagosjen apo vdekjen e minatorëve.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply