6:11 pm - Saturday March 17, 2018

Bulqizë, PS fitore në zgjedhjet lokale

Bashkë me zgjedhjet e përgjithshme në disa njësi vendore janë zhvilluar edhe zgjedhjet lokale, ku janë fituar nga Partia Socialiste e Shqipërisë.
Në Bashkinë e Bulqizës ka fituar kandidati i Partise Socialiste Myfit Duriçi, i cili mori 3331 vota me nje diferencë shumë të madhe nga rivali i tij i Partisë Demokratike.

Durici kandidoi edhe në zgjedhjet e vitit 2011 por humbi me shumë pak vota përballë Roland Ketës që rikandidoi dhe që në zgjedhjet e përgjithshme la mandatin e kryebashkiakut për mandatin e deputetit. Pas daljes së numrit të rezultateve në Bashkine e Bulqizës, mbështetësit e Partisë Socialiste kanë nisur festën.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply