6:20 pm - Saturday March 17, 2018

Cështja Ruby, Berlusconi dënohet me 7 vjet burg

Gjykatësit e seksionit të katërt penal të Gjykatës së Milanos dënuan ish kryeministrin e Italisë dhe njëkohësisht presidentin e Milanit, Silvio Berluskoni me 7 vjet heqje lirie për akuzat ndaj tij në procesin gjyqësor ‘Rubi’, por edhe për abuzim me postin gjatë kohës kur ishte kryeministër.

Berluskoni u shpall fajtor për krimin e prostituimit minoren, ndërsa më vonë gjykata mori në dorëzim një tjetër dosje për abuzim me postin.

Gjykata ka provuar se Berluskoni kishte paguar për seks me ish-vallëzuesen e një klubi të natës, Karima El Mahroug, (Ruby) kur ajo i kishte më pak se 18 vjec. Vendimi i gjykatës në Milano i ndalon Berluskonit mbajtjen eventuale të ndonjë zyreje politike, por ish-kryeministri ka të drejtë ankese.

Procesi dyvjeçar e ka tronditur Italinë dhe ishte i fokusuar në dyshimet për seancat e seksit “bunga bunga” të miliarderit Berluskoni, në shtëpinë e tij private për pushim jashtë Milanos, kur mbante postin e kryeministrit në vitin 2010.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply