1:04 pm - Saturday April 21, 2018

Parashiki i Motit

Parashikimi i Motit, Moti Sot, Moti Neser dhe Parashikimi per ditet e ardhshme ne Shqiperi e ne rajon. Moti Sot dhe Neser ne Shqiperi dhe Kosove. Parashikimi i Motit ne Shqiperi dhe rajon. Moti Sot dhe parashimi i motit ne Shqiperi per neser dhe per 7 ditet ne vijim, per te gjithe qytetet kryesore te shqiperise, Tirane, Elbasan, Durres, Korce, Shkoder, Fier, Vlore, Berat, Kukes, Peshkopi, Bulqize …

SHQIPERI


KOSOVA


MAQEDONIA