2:44 pm - Friday March 23, 2018

Fëmijët që punojnë në miniera (Video)

femijet ne minieraPlot 200 fëmijë të moshës 5 deri në 11 vjeç, janë punëtorë në miniera dhe kantiere ndërtimi. Kjo ushtri fëmijësh punon dhe gërmon çdo ditë në miniera, për t’i bërë ballë urisë së përditshme, duke rrezikuar çdo ditë edhe jetën.

Ju ftojmë të ndiqni reportazhin e përgatitur nga Top-Channel në lidhje me këtë fenomen kaq vrasës për realitetin e sotëm. /TCH/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply