1:16 pm - Saturday April 21, 2018

Filma Shqip

Filma Shqip OnlineMbi 100 filma artistik dhe komedi shqiptare. Filmat e vjeter shqiptar: Beni ecen vete, Lulekuqe mbi mur, Tomka dhe shoket e tij, Zonja nga qyteti, Kapedani, Nentori dyte i 2, Vdekja e kalit, Zevendesi i grave, Dora e ngrohte, Udha e shkronjave, Perfekti etj…