12:14 am - Saturday March 24, 2018

Kalendari i agjërimit 2011, Vaktia e ramazanit për vitin 2011

Ketu do te gjeni Kalendarin e agjërimit ( Vaktia e ramazanit ) për vitin 2011, i cili fillon ne daten 1 gusht 2011.Koha e agjerimit fillon me vaktin e imsakut dhe mbyllet me ate te akshamit..
Kz kalendar eshte i vlefshem per Shqiperine pasi cdo shtet ka kohen e tij per te agjeruar pas perendimi dhe lindja e diellit ndrzshojne sipas poyicionit te tij gjeografik. Kalendari i agjerimit per Italine , Greqine Shba, gjermani , france etj mund ti gjeni ne adresen e meposhtme wwww.islamicfinder.org

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply