8:37 am - Friday March 23, 2018

Kalendari i Ramazanit 2012 Vaktija e Ramazanit 2012

KALENDARI I MUAJIT RAMAZAN 2012

Kalendari i Ramazanit me oraret e faljes dhe vaktet e kohet qe shenojne fillimin dhe fundin e agjerimit per muajin e Ramazanit, korrik gusht 2012 gjate diteve te muajit te Ramazanit.

Kalendari i Ramazanit 2012 per Shqiperine Kosoven dhe Maqedonin do te vendoset sapo te jete gati!

Sipas Komunitetit Musliman te Shqiperise:
Dita e parë e agjërimit të Ramazanit eshte data 20.07.2012
Dita e parë e Fiter Bajramit 19.08.2012 Bajrami falet në orën 06:34

Sipas rregullave islame, dita e pare dhe e fundit e Ramazanit percaktohet pas shikimit te daljes Henes.

……… Dita e pare e muajit Ramazan 2012

……… Nata e Kadrit

………. Dita e pare e Fiter Bajramit 2012

………..Bajrami falet në orën 06:34

Kalendari i Ramazanit 2012 per Kosoven :

Kalendari i Ramazanit 2012 per Maqedonine  (Shkup):

Degjim i Kuranit me perkthim shqip

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply