6:13 pm - Saturday March 17, 2018

Kalendari i Ramazanit 2013 Vaktija e Ramazanit 2013

kalendari islamKalendari i Ramazanit me oraret e faljes dhe vaktet e kohët që shënojnë fillimin dhe fundin e agjërimit per muajin e Ramazanit, korrik-gusht 2013 gjatë ditëve të muajit të Ramazanit.

Kalendari i Ramazanit 2013 për Shqipërinë, ndërsa për Kosovën dhe Maqedoninë do të vendoset sapo të jetë gati!

Sipas Komunitetit Musliman te Shqipërisë:
Dita e parë e agjërimit të Ramazanit është data 09.07.2013
Dita e parë e Fiter Bajramit 08.08.2013 Bajrami falet në orën 06:23

Sipas rregullave islame, dita e parë dhe e fundit e Ramazanit përcaktohet sipas shikimit të daljes së Hënës.

……… Dita e pare e muajit Ramazan 2013

……… Nata e Kadrit

………. Dita e pare e Fiter Bajramit 2013

………..Bajrami falet në orën 06:23

kalendari islam

kur-fillon-ramazani-2013

Kalendari i Ramazanit 2013 për Kosovën :

vaktia-e-ramazanit-kosove-2013

Kalendari i Ramazanit 2013 për Maqedoninë  (Shkup):

vaktia-e-ramazanit-2013-maqedoni

Dëgjim i Kuranit me përkthim shqip:

Filed in: Edukate islame

No comments yet.

Leave a Reply