1:17 pm - Saturday April 21, 2018

Kalendari i Ramazanit 2016 – 1437 H

Kalendari i Ramazanit me oraret e faljes dhe vaktet/kohët që shënojnë fillimin dhe fundin e agjërimit per muajin e Ramazanit, Qershor-Korrik 2016.

Sipas Komunitetit Musliman te Shqipërisë:
Dita e parë e agjërimit të Ramazanit është data 06.06.2016
Dita e parë e Fiter Bajramit 05.07.2016 Bajrami falet në orën 06:00

Sipas rregullave islame, dita e parë dhe e fundit e Ramazanit përcaktohet sipas shikimit të daljes së Hënës.

……… Dita e pare e muajit Ramazan 2016

……… Nata e Kadrit

………. Dita e pare e Fiter Bajramit 2016

………..Bajrami falet në orën 06:00

Kalendari i Ramazanit 2016 për Shqipërinë.

Filed in: Edukate islame

No comments yet.

Leave a Reply