6:13 pm - Saturday March 17, 2018

Krokodili “shëtitje” nëpër qytet

Policia, gjatë pastrimit të kanaleve të ujit nëpër rrugët e një qyteti në veri-lindje të Australisë arritën që të kapin një krokodil i cili shëtiste lirisht nëpër qytet.

Disa njerëz të cilët e bënin pastrimin e tubave të kanalizimit janë habitur kur mbi ta është paraqitur krokodili i gjatë rreth një metër e gjysmë.

Për derisa kanë pritur të vijë policia dhe ta dërgojnë krokodilin në vendin ku jetonte më parë, punëtorët e kanë shfrytzuar rastin dhe me kamerat e tyre e kan dokumentuar këtë ngjarje të pazakontë.

Pas kapjes krokodili është dërguar në parkun nacional “Queensland” ku personeli do të kujdesen që krokodili mos të arratiset më kurrë.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply