6:15 pm - Saturday March 17, 2018

Lista e fituesve në Universitet për vitin akademik 2013-2014

lista e fituesveLista e fituesve në Universitet për vitin akademik 2013-2014

Mash: Shpallet lista e fituesve në Universitet për vitin shkollor akademik 2013-2014

Ministria e Arsimit, sipas afatit të caktuar në udhëzimin e nxjerrë, ka shpallur listën e fituesve të Universiteteve publike. Specialistët kanë i kanë dhënë fund përllogaritjes së pikëve në bazë të Maturës Shtetërore dhe kanë zbardhur rreth 35 mijë kandidatët që kanë fituar të drejtën për të ndjekur studimet në degët universitare. Lista me fituesit e secilës degë gjendet në linkun e bashkëngjitur, këtu poshtë:
LISTA E FITUESVE NE UNIVERSITETE!

Filed in: Aktualitet

No comments yet.

Leave a Reply