2:39 pm - Friday March 23, 2018

Llotaria Amerikane, aplikimet 1 tetor – 2 nëntor 2013

Llotaria amerikane DV – 2015 Aplikimet në datë 1 tetor 2013 – Data e aplikimit për llotarinë amerikane DV 2015

Ambasada amerikane në Tiranë ka njoftuar sot se në date  1 tetor 2013 do të fillojë aplikimi për Llotarinë Amerikane. Në një njoftim që ambasada e konsideron si fillestar, thuhet:

“Periudha e aplikimit për llotarinë Amerikane DV-2015 fillon më datë 1 tetor 2013, ora 18:00 me orën lokale të Shqipërisë dhe përfundon në orën 18:00 të datës 2 nëntor 2013.”

programi i vizave te shumellojshmerise

Ambasada gjithashtu saktëson se nuk do të pranohen regjistrime pas orës 18:00 me orën lokale të Shqipërisë të datës 2 nëntor 2013. Po ashtu, në njoftim theksohet se “nuk ka asnjë tarifë për t’u regjistruar për llotarinë. Tarifa e vizës paguhet ditën e intervistës në konsullatë vetëm nga ata që do të rezultojnë të përzgjedhur.”

Megjithatë eksistojnë zyra apo persona që merren me procedurën e aplikimit të llotarisë amerikane online si dhe fizikisht. Për më tepër mund të vizitoni websitin www.llotariaamerikane.com

Këto persona kompetent në këtë fushë mund tju udhëzojnë drejt procedurës së aplikimit të llotarisë amerikane DV-2015 nëse keni probleme me aplikimin apo hasni vështirësi gjatë procedurës së aplikimit apo dhe më tej në periudhën e përgjigjeve për kontrollin nëse jeni apo jo fitues i përzgjedhur i llotarisë amerikane, si dhe procedurat e mëtejshme nëse do të jeni fitues.

Ekziston dhe në Facebook një faqe ku mund të orientoheni dhe informoheni më gjerë rreth llotarisë amerikane dv 2015 Llotaria amerikane në Facebook

Udhëzimet e Programit të Llotarisë për vitin DV-2015

Filed in: Aktualitet

No comments yet.

Leave a Reply