6:13 pm - Saturday March 17, 2018

Llotaria amerikane DV 2014, aplikimet fillojne me 2 tetor 2012

Aplikimet per llotarine amerikane DV 2014 do te filloje me date 2 tetor 2012 dhe do te mbarojne me date 3 nentor 2012.

Behet e njohur data e aplikimit per llotarine amerikane DV 2014 e cila cdo vite do te kete 50000 fitues nga e gjithe bota.

Programi i Vizave Emigruese të Diversitetit (Llotarisë Amerikane) i autorizuar nga Kongresi Amerikan, mundëson vit për vit 50,000 viza diversiteti, nxjerrë nga përzgjedhje të rastësishme midis të gjitha aplikimeve personave të cilët plotësojnë kërkesat strikte të kualifikimit nga vende me emigracion të ulët për në Shtetet e Bashkuara.

Si te aplikojme per llotarine amerikane 2014 istruksionet anglisht –  shqip(se shpejti)

Diversity Visa Program: DV-2014

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply