3:21 pm - Wednesday March 20, 9974

Llotaria amerikane DV 2014, dalin pergjigjet, 1 Maj 2013

llotaria-amerikane-2014-pergjigjetPër ata që kanë aplikuar për DV-2014, sot 1 maj 2013 në orën 18:00 del njoftimi zyrtar i përzgjedhjes me emrat fitues të llotarisë amerikane DV 2014, do të kryhet drejtpërdrejt nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Aplikimit (Entry Status Check), i cili do të jetë në përdorim duke filluar nga data 1 Maj 2013, rreth ores 18:00 në faqen e Internetit të Departamentit Amerikan të Shtetit, Byrosë së Çështjeve Konsullore “Aplikimi Elektronik për Vizat e Shumëllojshmërisë”.

Kjo është e vetmja mënyrë me të cilën ju do të merrni njoftim të statusit të aplikimit tuaj. Emrat fitues per llotarine amerikane Dv 2014 nuk publikohen ne asnje gazete, as ne gazeten Shekulli dhe asnje gazete tjeter pervec sitit zyrtar te ambasades amerikane. Prandaj mos kërkoni për emrat fitues në gazetën Shekulli sepse është thjeshtë humbje kohe. Gazeta Shekulli nuk do të publikojë emrat fitues për llotarinë amerikane 2014.

Nëse ju merrni një njoftim me anë të postës elektronike apo me postë rreth përzgjedhjes suaj në llotarinë E-DV, duhet të dini që ky njoftim nuk është i ligjshëm. Vetëm pasi ju të jeni përzgjedhur, pasi t’u jeni përgjigjur udhëzimeve të njoftimit të mundësuar për ju nëpërmjet Kontrollit të Statusit të Aplikimit, si dhe pasi të ketë filluar procesimi i rastit tuaj, vetëm atëherë ju mund të merrni në vazhdim e-maile komunikimi nga QKK-ja që ju njofton juve të shikoni Kontrollin e Statusit të Aplikimit për informacione të reja rreth aplikimit tuaj. QKK-ja nuk do t’ju kërkojë juve t’u dërgoni para atyre, kësaj Ambasade, apo ndonjë Ambasade tjetër të SH.B.A.-së me postë, apo shërbime të tilla si Western Union.

Për cdo të lajmërim rreth llotarisë amerikane mund të informoheni në këtë faqe në Facebook Llotaria amerikane në Facebook

/Peqini.Com/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply