6:07 pm - Saturday March 17, 2018

Llotaria Amerikane DV 2014, ja si të rikuperoni kodin e konfirmimit

llotaria-amerikane-2014-pergjigjet

Llotaria Amerikane, kush ka humbur kodin e aplikimit mund ta rikuperojë atë. Llotaria amerikane vjen këtë vit me një risi, ai që ka humbur numrin e konfirmimit (kodin) mund ta rimarrë atë.

Departamenti i Shetit amerikan do të krijojё njё mundёsi që t’ju lejojë për të rimarrë numrin tuaj tё konfirmimit, por ёshtё shumё e rёndёsishme qё ju tё mos ia jepni personave tё tjerё kёtё numёr.

Tek fotoja poshtë keni mënyrën se si mund të rikuperoni kodin e konfirmimit.

forgot confirmation number

Pasi të jeni në sitin e kontrollit të statusit, devolttery.state.gov, klikoni aty ku thotë Forgot Confirmation Number sic tregohet tek fotoja me poshte dhe plotesoni te dhenat tuaja per te rimarre numrin e konfirmimit. Suksese!

www.dvlottery.state.gov

/Peqini.Com/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply