12:30 am - Thursday March 22, 2018

Llotaria amerikane, hapat e mëtejshëm që duhen ndjekur

dokumentacioniJu njoftojmë se të gjithë të përzgjedhurit si fitues të Llotarisë Amerikane gjatë fazës së parë, tani mund të interesohen për hapat e mëtejshëm që duhen ndjekur për fazën tjetër të përzgjedhjes, në faqen e ambasadës amerikane këtu në Shqipëri me sede në Tiranë në adresën: http://albanian.tirana.usembassy.gov/, duke klikuar në seksionin VIZAT, më pas në atë të llotaria amerikane, dhe më pas të shkarkojnë formularin e duhur për dokumentacionin e nevojshëm që duhet për procedurën në vijim të përzgjedhjes së dytë. /Bulqiza.Net/

Për të shkarkuar dhe stampuar listën e plotë të udhëzimeve mbi dokumentet e kërkuara e cila ёshtё e aplikueshme vetёm nё rast se ju jeni pёrzgjedhur pёr Programin e Vizave tё Shumёllojshmёrisё ( LOTARIA AMERIKANE) mundet të klikoni edhe këtu  Shkarkoje dhe Stampoje

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply