8:06 pm - Wednesday March 21, 2018

Lojrat Olimpike dimerore Sochi 2014, shqiptaret qe marrin pjese

Kanë nisur lojrat Olimpike Sochi 2014 kete pasdite me ceremonine e hapjes (ore lokale 16.14) në stadiumin Fisht Olympic Stadium, në brigjet e Detit të Zi të Rusisë,

Eventi sportiv i vitit, do të transmetohet ekskluzivisht në rrjetin analog dhe digital të RTSH, falas duke filluar nga dita e sotme deri në datë 23 shkurt 2014 me koment te gazetarit te njohur sportiv Vladimir Grillo dhe Alban Hasani.

Lojrërat Olimpike dimërore Soçi 2014 do të mirëpresin rreth 2.900 atletë në 15 disiplina dhe do te ndahen 98 medalje për fituesit përgjatë 16 ditëve. Këto janë lojrat Olimpike më të shtrenjta në historine e të gjitha edicioneve marrë sëbashku, me një kosto prej 30 miliard paund.

Për herë të parë Shqipëria do të marrë pjesë në Lojrat Olimpike Dimërore me 2 sportistë: Erjon Tola dhe Suela Mëhilli.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply