8:46 am - Friday March 23, 2018

MASH publikon përgjigjet për maturantët, të gjitha notat e provimit të Letërsisë

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka publikuar rezultatet e provimit të Letërsisë. Të gjithë maturantët që i janë nënshtruar testit në datën 31 maj, mund ti gjejnë rezultatet në linkun e mëposhtëm.

Gjuhë Shqipe dhe Letësi Rezultate 2013

/GSH/

Filed in: Uncategorized

One Response to “MASH publikon përgjigjet për maturantët, të gjitha notat e provimit të Letërsisë”

  1. November 22, 2015 at 7:22 pm #

    po mos e braktisni mnjgeesin sepse nese e konsumon ushqimin ne mengjes dhe mbremjen e anashkalon do te arish rezultat poashtu nese deshiron qe te largohet deshira per ushqim pij nje filxhan kafeje nescaffe dhe do ta shohesh rezultatin dhe kjo me mnjgeesin eshte mjaft e sigurt un eper veten time kam humbur 1 kg per 1 jav e gjysem e per barkun e rrafshet dafi bej ushtrrime te abdomenit kupton ulje dhe ngritje dhe do te arrish rezultatin qe ti do shpresoj qe kjo do te ndihmoj sado pak.

Leave a Reply