12:25 am - Thursday March 22, 2018

Mercedes SLR Mclaren i bërë në shtëpi

Një Rus i pasionuar pas modelit luksoz dhe në pamundësinë ekonomike për ta blerë e ka bërë replikën origjinale të Mercedes SLR Mclaren. Makina e quajtur Valentina, si e shoqja e krijuesit, është bërë e gjitha me dorë dhe pa mjetet e teknologjisë së fundit që përdor Mercedes./Bulqiza Online/

        

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply