5:58 pm - Saturday March 17, 2018

Muaji i Ramazanit, rregullat dhe vlerat e tij

Materiale per te lexuar rreth agjerimit te muajit te Ramazanit.

Cfare vlere ka ky muaj, si duhet te agjerohet Ramazani, cilat jane rregullat e agjerimit te Ramazanit.

Pse duhet te agjerojme muajin e Ramazanit? Per keto pyetje dhe te tjera rreth agjerimit te muajit te Ramazanit lexoni artikujt e meposhtem.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply