8:44 am - Friday March 23, 2018

Rezultatet e ndeshjeve te sotme

Rezultatet e te gjitha ndeshjeve te sotme te kampionatit shqiptar Superliga, kampionati italian Seria A, kampionati spanjoll La Liga, kampionati gjerman Bundesliga, kampionati anglez Premier League etj…

Ketu mund te shikoni te gjitha rezultatet e ndeshjeve te sotme qe u luajten dhe jane duke u luajtur.
Rezultatet e ndeshjeve te sotme live te renditura sipas alfabetit.
Ketu keni golat e javes se fundit