12:24 am - Saturday March 24, 2018

Për sa para do të hiqnit dorë nga interneti?

Në ditët e sodit jeta private dhe profesionale janë të lidhura me përdorimin e internetit. Në Amerikë është bërë një hulumtim ku pjesmarrësit ishin anketuar se për sa para do të hiqnin dorë nga interneti.

Shumica e të anketuarve janë shprehur se vështirë do të vendosnin për një gjë të tillë, ndërsa për shkëmbim do të mund të pranonin shuma prej disa milionave, por edhe disa miliarda dollarëve.

Michael Cox, Profesor në Universitetin Southern Methodist, është shprehur se kur ua ka bë studentëve të tij pyetjen:” sa para do të ishin të nevojshme që mos të hyni më kurrë online në internet?”, përgjigjja më e shpeshtë që e ka marë ka qenë “nuk munden të më paguajnë mjaftueshëm”.

Përgjigjet e disa të anketuarve mund ti shihni në videon në vijim./Shqip-Media/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply