5:56 pm - Saturday March 17, 2018

Peshkopi, vidhet përkrenarja e Skënderbeut

perkrenarja e skenderbeutNë muzeun e Sinës në Peshkopi, muze kushtuar heroit kombëtar Gjergj Kastriot Skënderbeu, është vjedhur përkrenarja.

Ende nuk dihet se si është vjedhur përkrenarja dyshohet që ajo të jetë marrë ndoshta nga ndonjë vizitor i rastit, ndërsa muzeu ishte hapur për shkak të vizitave të shumta të cilat janë shtuar shumë kohet e fundit.

Pasi është bërë pastrimi i muzeumit në vendin ku qëndronte përkrenarja ndodheshin vetëm shpatat e familjes së Kastriotëve. Ky muze është pothuajse jashtë kontrollit, nuk ka një cicerone dhe për të kujdeset një banor i zonës. /GSHQIP/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply