3:21 pm - Tuesday March 20, 8874

Pija që largon kancerin nga trupi

molle-karrote dhe panxharQarkullon prej shumë kohësh, por është bërë publike dhe ka marrë përmasa të mëdha vetëm kohët e fundit!

Pija e “mrekullisë” siç e kanë pagëzuar është shpikje e z. Steo i cili pretendon se ajo ju ruan nga qelizat e infektuara që formohen në trupin tuaj apo të bllokoj zhvillimin e tyre.

Por, si e zbuloi z. Seto këtë pije?

Seto vuante nga kanceri në mushkri. Ia këshilloj këtë pije një botanistë shumë i njohur nga Kina. Kështu për tre muaj rresht e merrte rregullisht këtë pije, tashmë shëndeti i tij është normalizuar dhe pastruar nga çdo e keqe, padyshim që kanceri nuk ekziston më.

Pija nuk dëmton asnjë organ të trupit të njeriut dhe nuk krijon komplikacione.

Është si një pije “mrekulli”! Është e thjeshtë.

Ju duhet një rrënjë panxhari, një karotë dhe një mollë që kombinohen së bashku për të bërë lëng! I lani mirë të sipërpërmendurat, i prisni bashkë me lëkurën në copa – vendosini në shtrydhëse frutash dhe menjëherë ju keni një lëngë të pijshëm. Ju mund të shtoni një sasi të vogël limoni për shije shumë më të freskët.

molle-karrote dhe panxhar

Kjo pije është rezultateve për këto sëmundje:

1. Shkatërron qelizat kanceroze, të cilat do të zhvillohen dhe izolon qelizat e kancerit që të mos zhvillohen.

2. Parandalon sëmundjet e mëlçisë, veshkave pankreasit, dhe shëron ulçerë.

3. Fuqizon mushkrit, parandaluar sulmin në zemër dhe presionin e lartë të gjakut.

4. Forcon sistemin imunitar

5. Bënë mirë për shikimin, sytë, lehtëson sytë e skuqur dhe të lodhur si dhe pastron perden.

6. Ndihmon në eliminimin e dhimbjeve të muskujve.

7. Desifikton duke ndihmuar funksionin e zorrës dhe eliminon kapsllëkun. Pra, bënë lëkurën tuaj më të shëndetshme dhe më të shndritshme.

8. Përmirëson erën e keqe të gojës, që krijohet për shkak të mostretjes dhe infeksioni në fyt.

9. Të qetëson nga dhimbjet

10. Ndihmomë të sëmurin nga riniti alergjik.

/BalkanScreen/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply