8:45 am - Friday March 23, 2018

Portrete nga çamçakëzët (Video)

piktorjaNjë ukrainase është bërë e famshme pasi ka filluar të bëjë portrete nga çamçakëzët. Artistja Anna Sofia Matveyeva fillimisht i përtyp çamçakëzët, i ndan sipas ngjyrave dhe pastaj i nxeh në një mikrovalë.

Ndër veprat e saj më të mira gjendet portreti i themeluesit të Apple, Steve Jobs, si edhe muzikantit Elton John. Për portretin e të parit janë nevojitur rreth 1.000 çamçakëzë, ndërsa për të dytin 250.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply