2:28 pm - Friday March 23, 2018

Procedura e re e aplikimit për vizën Amerikane

Ambasada e SHBA-së në Tiranë njoftoi se ndryshon procedura e aplikimit për vizë jo emigruese në Amerikë. Përmes një njoftimi ambasada e SHBA-së, sqaron se për këtë kategori vizash do të ketë procedure të re aplikmi pas datës 21 dhjetor.
“Individët që dëshirojnë të udhëtojnë në Shtetet e Bashkuara në muajt Dhjetor 2012 dhe Janar 2013 janë të lutur të aplikojnë për vizë sa më shpejt që të jetë e mundur, në mënyrë që të shmangin vonesat që mund të krijohen nga ndërprerja e shërbimeve. Detajet rreth procedurës së re do të jenë në dispozicion në fillim të muajit të ardhshëm. Nuk janë planifikuar ndryshime të tarifës së vizës dhe aplikantët përsëri duhet të paraqiten personalish për një intervistë. Ndryshimet lidhen vetëm me procesin e aplikimit; kërkesat standarde për kualifikimin për vizë jo-emigruese do të mbeten të njëjta”- thuhet në njoftim.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply