2:43 pm - Friday March 23, 2018

Puthja më e gjatë në ujë, Manuel dhe Lucilla rekord, 74 sekonda

Manuel del Linz dhe Lucilla Galanti kanë fituar edicionin e nëntë të IKE(International Kiss Event), të cilët janë puthur mbrenda në ujë për një minutë e 14 sekonda. Manuel një ish kampion noti dhe Lucilla një studente, të cilët janë të lidhur bashkë prej disa vitesh kanë mundur të fitojnë këtë event duke u puthur më gjatë nën ujë./Bulqiza Online/

           

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply