8:14 pm - Wednesday March 21, 2018

Ronaldo kthehet në formë (foto)

ronaldoRonaldo më në fund në formë perfekte. Ai ka postuar një foto në Instagram ku shfaqet (më në fund) i dobët.

Fenomeni i futbollit, nga fundi i shtatorit deri në mes të dhjetorit 2012, morri pjesë në reality show brazilian Medida Certa (Masa e duhur), që e detyroi të humbte më tepër se 17 kg (nga 118,4 në fillim shkoi në 101,05 në pjesën e fundit të programit). Mesa duket Ronaldo ka vazhduar të kujdeset për formën fizike dhe tashmë është rikthyer si dikur.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply