8:14 pm - Wednesday March 21, 2018

Sharon Stone e dashuruar marrëzisht pas një 27-vjeçari

Modeli brazilian Martin Mica e ka përshkruar Sharon Stone si një grua tepër sensuale dhe të parezistueshme.Sharon Stone duket se po kalon një rini në dytë. Në kronikat rozat, aktorja bukuroshe po shfaqet gjithmonë e më e lumtur përkrah 27-vjeçarit Martin Mica, modelit argjentinas.

Ditët e fundit çifti është parë në një plazh të Los Angeles duke u përqafuar dhe shkëmbyer puthje e përkëdheli. Stone duket se e ka lënë pas krahëve historinë e fundit, nga e cila ka vuajtur shumë.

Nga ana tjetër edhe modeli argjentinas, në një revistë braziliane është shprehur se ndihet i lumtur përkrah bukuroshes së “Basic Instict”. Ai e ka përshkruar Stone si një grua tepër sensuale dhe të parezistueshme.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply