1:12 pm - Saturday April 21, 2018

Shiko filmin “FEMRAT” te Ermal Mamaqit

Filmi Femrat i Ermal Mamaqit – Shiko filmin shqiptar Femrat me aktorin Ermal Mamaqi
Pas bujës së madhe mediatike, duket se komedia “Femrat” është hedhur dhe online për fansat e Aktorit. Sipas aktorit Ermal mamaqi Filmi “Femrat” kaloi shitjet e biletave të “Avatar”. Sekreti i këtij suksesi nuk është vetëm komedia e cila prej kohësh i ka munguar publikut shqiptar, por loja brilante e aktorit karizmatik Ermal Mamaqi.

Femrat Filmi i Ermal Mamaqit streaming i plotë

ermal mamaqi femrat, filmi femrat, femrat filmi i plote, femrat ermal mamaqi, streaming femrat

/Youtube.Com/

 

Filed in: Magazine

No comments yet.

Leave a Reply