12:28 am - Thursday March 22, 2018

Shiko Live gjysemfinalen Gjermani-Itali, EURO 2012 Germany vs Italy Live

20:45 – Shiko online ne internet ndeshjen Gjermani vs. Itali live me koment shqip. Ndeshjen live midis Gjermanise dhe Italise mund ta ndiqni ne internet ne adresen tone www.bulqiza.net/ndeshje-live te trasmetuar live nga Supersporti dhe TVSH.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply