12:27 am - Saturday March 24, 2018

Shiko ndeshjen miqësore Shqipëri – Gjeorgji Live

Shiko ndeshjen miqësore  Shqipëri - GjeorgjiShiko ndeshjen miqësore të futbollit SHQIPËRI – Gjeorgji Live Online me datë 06 shkurt 2013 ora 19:00, në stadiumin tonë kombëtar “QEMAL STAFA” Tiranë. Ndeshjen miqësore të futbollit Shqipëri – Gjeorgji e cila do të trasmetohet nga Tvsh Live dhe Supersport Shqip, mund ta shikoni në internet në adresën tonë www.bulqiza.net/ndeshje-live

Për të parë ndeshjen e futbollit midis Shqipërisë dhe Gjeorgjisë nga interneti me koment shqip mjafton të klikoni në faqen tonë të internetit www.bulqiza.net/ndeshje-live

Kliko ketu për të parë Shqipëri  vs. Gjeorgji Live TVSH

Click here for Watch Albania vs. Georgia Live TVSH

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply