12:19 am - Saturday March 24, 2018

Shiko ndeshjen SHQIPËRI – ISLANDË Live

Shiko ndeshjen e futbollit SHQIPËRI – Islandë Live Online me datë 12 tetor 2012 ora 20:30. Ndeshja e futbollit  Shqipëri – Islandë e cila do të trasmetohet nga Tvsh Live dhe Supersport Shqip, mund ta shikoni në internet në adresën tonë www.bulqiza.net/ndeshje-live

Për të parë ndeshjen e futbollit midis Shqipërisë dhe Islandës nga interneti me koment shqip mjafton të klikoni në faqen tonë të internetit www.bulqiza.net/ndeshje-live

Ndeshja Shqipëri – Islandë LIVE është ndeshja e tretë rradhasi e kombëtares sonë dhe është e vlefshme për eliminatoret e kampionatit botëror të futbollit Brazil 2014.

Kliko ketu për të parë Shqipëri vs. Islandë TVSH Live

Click here for Watch  Albania vs. Islanda Live TVSH

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply