6:14 pm - Saturday March 17, 2018

Shiko ndeshjen Shqiperi-Qipro Live shqip

Shiko ndeshjen e futbollit Shqiperi – Qipro Live Online ne date 7 shtator 2012 ora 20:30. Ndeshjen Shqiperi-Qipro mund ta ndiqni Live me koment shqip ne Supersport dhe TVSH. Shiko ndeshjen live Shqiperi-Qipro online ne internet ne adresen tone www.bulqiza.net/ndeshje-live e trasmetuar nga TVSH ose Supersport Shqip.

Per te pare ndeshjen e futbollit midis Shqiperise dhe Qipros nga interneti mjafton te klikoni ne adresen tone te internetit www.bulqiza.net/ndeshje-live

Shiko live ndeshjen Shqiperi vs. Qipro

Watch Albania vs. Cyprus

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply