2:23 pm - Friday March 23, 2018

Shiko ndeshjet e Evropianit 2012 Live ne HD

Shiko Kampionatin Evropian 2012  Live ne HD me koment shqip. Shiko ndeshjet e EURO 2012 ne transmentim live me koment shqip. Transmetimi i tyre do te mundesohet nga faqja jone partnere www.atdhe.al, por gjithsesi mund ta ndiqni dhe ne faqen tone www.bulqiza.net.

Kampionati i UEFA 2012 live do te zhvillohet ne Ukrainë dhe Poloni në datat 8 qershor deri më 1 korrik.

UEFA 2012 live ka organizuar dy ceremoni të veçanta në Kiev dhe Varshave, ndërsa ka bërë të ditur se biletat e këtij kompeticioni do të bëhen on-line në adresën e internetit UEFA.com.

1.4 milionë bileta janë vënë në dispocizion për finalet e kampionatit evropian, ndërsa 85 përqind e tyre është e destinuar për tifozët. Pjesa tjetër do të shkojë për federatat anëtare të EUFA-s, që nuk do të luajnë në finalet e Euro 2012, zyrtarëve të futbollit, të ftuarve VIP dhe qeverive të vendeve që presin kompeticionin.

Kampionatin Europian 2012 do te mund ta shihni live ne internet me koment shqip ne supersport ne HD.

UEFA ka zyrtarizuar edhe cmimet biletave që variojnë nga 30 euro për vendet e kategorisë së tretë gjatë ndeshjeve në grupe deri në 600 euro për vendet e kategorisë së parë në ndeshjen finale që do të do luhet në Ëarshavë.

Shiko Kampionatin Evropian Euro 2012 LIVE

Skeda e Kampionatit Evropian te Futbollit Euro 2012 Live te ndara ne grupe:

Grupi A
Poloni, Greqi, Rusi, Republika Ceke

Grupi B
Hollande, Danimarke, Gjermani, Portugali

Grupi C
Spanje, Itali, Republika e Irlandes, Kroaci

Grupi D
Ukrahine, Suedi, France, Angli

Shiko Ndeshjet e Euro 2012 live qe fillojne me date 08.06.2012. Per me teper shiko tabelen me poshte:

Euro 2012 / Grupet 16 / Tabela
E Premte 8 Qershor – Poloni Vs Greqi – Ora 19.00 ne Warsaw
E Premte  8 Qershor – Rusi Vs Republika Ceke – Ora 21.45 ne Wroclaw
E Shtune 9 Qershor – Hollande Vs Danimarke – Ora 19.00 ne Kharkiv
E Shtune 9 Qershor – Gjermani Vs Portugali – Ora 21.45 ne Lviv
E Diele 10 Qershor – Spanje Vs Itali – Ora 19.00 ne Gdansk
E Diele 10 Qershor – Republika e Irlandes Vs Kroaci – Ora 21.45 ne Poznan
E Hene 11 Qershor – France Vs Angli – Ora 19.00 ne Donetsk
E Hene 11 Qershor – Ukrahine Vs Suedi – Ora 21.45 ne Kiev
E Marte 12 Qershor – Greqi Vs Republika Ceke – Ora 19.00 ne Wroclaw
E Marte 12 Qershor – Poloni Vs Rusi – 21.45 ne Warsaw
E Merkure 13 Qershor – Danimarke Vs Portugali – Ora 19.00 ne Lviv
E Merkure 13 Qershor – Hollande Vs Gjermani – Ora 21.45 ne Kharkiv
E Enjte 14 Qershor – Itali Vs Kroaci – Ora 19.00 ne Poznan
E Enjte 14 Qershor – Spanje Vs Republika e Irlandes – Ora 21.45 ne Gdansk
E Premte 15 Qershor – Suedi Vs Angli – Ora 19.00 ne Kiev
E Premte 15 Qershor – Ukrahine Vs France – Ora 21.45 ne Donetsk
E Shtune 16 Qershor – Republika Ceke Vs Poloni – Ora 21.45 ne Wroclaw
E Shtune 16 Qershor – Greqi Vs Rusi – Ora 21.45 ne Warsaw
E Diele 17 Qershor – Portugali Vs Hollande – Ora 21.45 ne Kharkiv
E Diele 17 Qershor – Danimarke Vs Gjermani – Ora 21.45 ne Lviv
E Hene 18 Qershor – Kroaci Vs Spanje – Ora 21.45 ne Gdansk
E Hene 18 Qershor – Itali Vs Republika e Irlandes – Ora 21.45 ne Poznan
E Marte 19 Qershor – Angli Vs Ukrahine – Ora 21.45 ne Donetsk
E Marte 19 Qershor – Suedi Vs France – Ora 21.45 ne Kiev

Euro 2012 / Qerek Finale / Tabela
E Enjte 21 Qershor A – 1 Grupit A Vs 2 e Grupit B – Ora 21.45 ne Warsaw
E Premte 22 Qershor B – 1 Grupit B Vs 2 Grupit A – Ora 21.45 ne Gdansk
E Shtune 23 Qershor C – 1 Grupit C Vs 2 Grupit D – Ora 21.45 ne Donetsk
E Diele 24 Qershor D – 1 Grupit D Vs 2 Grupit C – Ora 21.45 ne Kiev

Euro 2012 / Gjysem Finale / Tabela
E Merkure 27 Qershor – Fituesi i Grupit A Vs Fituesi i Grupit C – Ora 21.45 ne Donetsk
E Enjte 28 Qershor – Fituesi i Grupit B Vs Fituesi i Grupit D – Ora 21.45 ne Warsaw

Euro 2012 Finale
E Diele 1 Korrik Ora 21.45 ne Kiev

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply