1:12 pm - Saturday April 21, 2018

Shiko Shqipëri – Armeni Live Online

Shiko ndeshjen miqësore Shqipëri vs Armeni Live Online me koment shqip në internet.

Ndeshja miqësore ndërmjet Shqipërisë dhe Armenisë do të luhet ditën e mërkurë, me 14 Gusht 2013 në stadiumin “Qemal Stafa”.

Ndeshjen miqësore Shqipëri – Armeni, e cila do të zhvillohet me 14 Gusht 2013, ora 20.45, mund ta shikoni direkt live këtu.

Shikoni ndeshjen miqësore Shqipëri – Armeni Live Online

Shiko Shqipëri – Armeni Live

Ferderata Shqiptare e Futbollit, ka nxjerr në shitje njoftimin për çmimet e biletave. Ndeshja do të luhet në stadiumin “Qemal Stafa” ditën e mërkurë, më 14 gusht në ora 20.45. FSHF po ashtu njofton se biletat mund t’i gjeni në pikat e shitjes në Tiranë në stadiumin ”Qemal Stafa” si dhe tek rruga e Barrikadave.

Çmimet e biletave janë si vijon:

Tribuna Qendrore A+B, kat.1  –  1.500 lekë

Tribuna Qendrore A+B, kat.2  –  1000 lekë

Tribuna D2  –  700 lekë

Tribunat D1 & D3  –  400 lekë

Tribunat C dhe E  –  200 lekë

Filed in: Sport

No comments yet.

Leave a Reply