8:13 pm - Wednesday March 21, 2018

Shiko SHQIPËRI – SLLOVENI Live

SHQIPËRI – SLLOVENI LIVE

Shiko ndeshjen e futbollit SHQIPËRI – Slloveni Live Online me datë 16 tetor 2012 ora 20:30. Ndeshja e futbollit  Shqipëri – Slloveni e cila do të trasmetohet nga Tvsh Live dhe Supersport Shqip, mund ta shikoni në internet në adresën tonë www.bulqiza.net/ndeshje-live

Për të parë ndeshjen e futbollit midis Shqipërisë dhe Sllovenisë nga interneti me koment shqip mjafton të klikoni në faqen tonë të internetit www.bulqiza.net/ndeshje-live

Ndeshja Shqipëri – Slloveni LIVE është ndeshja e katërt rradhasi e kombëtares sonë dhe është e vlefshme për eliminatoret e kampionatit botëror të futbollit Brazil 2014.

 

Kliko ketu për të parë Shqipëri  vs. Slloveni Live TVSH

Click here for Watch Albania vs. Slovenia Live TVSH

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply