8:39 am - Friday March 23, 2018

Shiko Spanje – Itali Live

Spanje - Itali ( EURO 2012 ) 18:00 – Shiko online ndeshjen Spanje vs. Itali live me koment shqip. Ndeshjen live midis Spanjes dhe Italise mund ta ndiqni ne internet ne adresen tone www.bulqiza.net/ndeshje-live e trasmetuar nga Supersporti dhe do te mundesohet dhe nga adresa e njohur www.atdhe.al

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply