8:12 pm - Wednesday March 21, 2018

Skrapi, denoncohet kryetari i komunës Zerqan në Bulqizë

BULQIZE- Firmosin peticionin kundër tij. Policia: Veprimtaria, e paligjshme. Banorët e komunës Zerqan: Po na shkatërron rrugën e re.

Banorët e komunës Zerqan në Bulqizë, nënshkruajnë peticion kundër kryekomunarit të zgjedhur prej tyre. Të paktën 100 banorë kanë firmosur një peticion drejtuar komunës, Prefekturës Dibër, Komisariatit të Policisë Bulqizë dhe Ministrisë së Mbrojtjes. Nënshkruesit akuzojnë kryetarin e komunës, Dëfrim Fiku, se ai po shkatërron për interesat e tij bunkerët që ndodhen në territorin e komunës. Sipas banorëve, tërheqja zvarrë e hekurishteve po dëmton rëndë rrugën që lidh komunën me rrugën nacionale dhe se bunkerët janë pasuri e përbashkët e fitimet duhet të ndahen për gjithë familjet e Zerqanit.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply