3:21 pm - Tuesday March 20, 8931

Stafi i faqes ju uron Gëzuar Fitër Bajramin

Stafi i faqes Bulqiza.Net ju uron nga zemra të gjithë besimtarëve muslimanë Gëzuar e përshumevjet Fitër Bajramin 2012! Zoti sjelltë begati dhe harmoni në familjet tuaja, na i pranoftë lutjet, faljet, agjërimin, lëmoshën dhe të gjitha punët e mira që kemi kryer gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply