2:38 pm - Friday March 23, 2018

Tigri vret trajnerin gjatë shfaqjes së cirkut (Video)

tigri-vret-trajnerin-e-tijTigri kafshon trajnerin e tij drejteperdrejte gjate shfaqes se cirkut.

Një ngjarje shokuese u shënua gjatë kohës që trajneri po jepte një shfaqje cirku për fëmijë. Tigri i vërsulet trajnerit të tij duke e sulmuar dhe kafshuar, gjë kjo që sjell si pasojë vdekjen e trajnerit.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply