3:21 pm - Thursday March 20, 9710

Torta Kuq e Zi për 100 vjetorin e Pavarësisë, 7 km e gjatë, (FOTO)

Foto nga torta e 100 vjetorit të Pavarësisë – Torta Kuq e Zi me rastin e 100 vjetorit të pavarësisë është 7 km e gjatë dhe peshon 4 ton, më e madhja në botë.
Pamja e tortës ë pavarësisë është fantastike, e gjitha e kuqe dhe me simbolin e flamurit kuqezi në mes. Është e gjatë 7 km dhe ka një kosto prej 130 milionë lekësh, ndërsa pritet të ndahet në më shumë se 120 mijë porcionesh.

Momentet mbas ndarjes së tortës

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply