8:43 am - Friday March 23, 2018

UEFA & FSHF, akord me Bashën për stadiumin e Kombëtares

Shqipëri-Qipro, do të luhet në “Qemal Stafa” më 7 shtator. Ky ishte rezultati i përfundimit të takimit mes kryetarit të Bashkisë së Tiranës, Lulzim Basha, presidentit të FSHF-së, Armand Duka dhe përfaqësuesit e Komitetit të Sigurisë dhe stadiumeve në UEFA, Zhan-Fransua Kruke. Lajmi është konfirmuar nga të gjitha palët. Inspektori i UEFA-së ndodhet prej tri ditësh në kryeqytet për të inspektuar përveç stadiumit “Qemal Stafa edhe tre impiante të tjera në rrethe si “Niko Dovana” në Durrës, “Skënderbeu” në Korçë dhe “Loro Boriçi” në Shkodër, për të parë alternativat e mundshme në rast të pamundësisë për t’i luajtur ndeshjet në Tiranë për shkak të punimeve që Bashkia e Tiranës ka nisur në sheshin para stadiumit të kryeqytetit. Pas takimit, presidenti Duka theksoi se ka gjetur mbështetjen e bashkisë, që do të pranojë një nga dy variantet e propozuara me mirëkuptimin e të dërguarit të UEFA-s.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply