3:21 pm - Tuesday March 20, 8970

Ukrainë, arinjtë pijnë vodka

Arinj që detyrohen të mbajnë klientët në restorante duke pirë vodka dhe pije të tjera alkoolike.

Një gjë e tillë ndodh ende në Ukrainë, një traditë të cilës ministri i Ambjentit, Mikola Zlochevski kërkon t’i japë fund.

“Të gjitha kafshët do të lirohen”, ka premtuar ministri.

Arinjtë e mësuar nga mjeshtrat e cirkut janë përdorur shpesh si fenomen argëtues në Perandorinë Ruse, pjesë e të cilës ishte edhe Ukraina, aq sa u bënë një simbol kombëtar. /TCH-Bulqiza Online/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply