8:21 pm - Wednesday March 21, 2018

Universitetet, lista përfundimtare e fituesve

Ministria e Arsimit ka shpallur sot listën përfundimtare të fituesve në Institucionet Publike të Arsimit të Lartë (Universitete) për vitin akademik 2012-2013.

Ministria e Arsimit sqaron se: ‘të gjithë fituesit që tashmë janë të regjistruar në programet ku janë shpallur fitues sipas kësaj liste nuk kanë nevojë të regjistrohen përsëri’.

Më tej kjo ministri njofton dhe dokumentacionin që fituesit duhet të dorëzojnë pranë sekretarive.
“Të gjithë fituesit duhet të dorëzojnë brenda javës së parë të vijimit të studimeve pranë sekretarive mësimore këto dokumenta; dy fotografi, fotokopjen e dokumentit të identifikimit(letërnjoftimit ose pasaportës biometrike),mandate pagesën”.

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply