8:57 am - Friday March 23, 2018

Viber, tani edhe në kompjuterin tuaj

viberPërdoruesit e Mac dhe Windows prej tani do të mund ta përdorin Viberin, shërbim për thirje dhe sms falas, edhe nëpërmjet kompjuterit, por përsëri falas!
Procesi i regjistrimit dhe përdorimit është i njejtë si në celular. Viberi për Mac dhe Windows mund të meret këtu. Së shpejti shërbimi do të jetë në dispozicion edhe për Linux. Viber ka mbi 200 milion përdorues në botë.

Para se të shkarkoni dhe të aktivizoni Viberin në kompjuter sigurohuni të bëni update viberin në telefonin celular tuaj.

Viber mund të shkarkoni në linkun në vazhdim: http://www.viber.com/

Filed in: Uncategorized

No comments yet.

Leave a Reply